Aanmelden

Indien uw verwijzer u heeft aangemeld bij GGZ Scharwächter dan ontvangt de frontoffice uw verwijsbrief via Zorgdomein. Zodra de frontoffice uw verwijsbrief heeft verwerkt, stuurt de frontoffice u een mail met het verzoek de aanmelding compleet te maken.

Indien uw verwijzer de verwijsbrief aan u heeft meegegeven, dan kunt u contact opnemen met de frontoffice om de aanmelding compleet te maken. De contactgegevens van de frontoffice vindt u onderaan deze pagina of op de contactpagina.

Kinderen en jeugdigen kunnen worden aangemeld bij Psychotherapiepraktijk Scharwächter voor het verrichten van particuliere psychologisch testonderzoek en Jeugd GGZ behandelingen. U betaalt de behandeling zelf en wordt niet vergoed vanuit de gemeente. Deze particuliere Jeugd GGZ behandelingen staan organisatorisch los van GGZ Scharwächter. Voor de aanmelding en informatie over tarieven kunt u terecht bij Psychotherapiepraktijk Scharwächter.

Werknemers van ZZG Zorggroep en Driestroom kunnen voor de aanmelding arbeidspsychologie terecht bij Psychotherapiepraktijk Scharwächter.